Beemster Erfgoed Marathon Livestream Run!
 
Beste vrienden! Op 9 mei aanstaande houden wij onze eerste BEM Livestream Run! Net als bij de Echte Beemster Erfgoed Marathon zorgen wij voor hapjes, drankjes en entertainment onderweg, deze keer deels digitaal! Inmiddels zijn 100 teams voor deze Run ingeschreven en is de inschrijving gesloten. 

Aan deze Livestream Run kunnen lopers en fietsers samen in duo vorm deelnemen, de marathon duurt circa 2 uur en start precies om 12.00 uur. Als deelnemer kies je je eigen route, je start waar je zelf wilt, elk halve en hele uur, komen we samen live op Facebook om gezamenlijk te genieten van de hapjes en drankjes die de dag voorafgaand aan de Livestream run opgehaald kunnen worden. 

Bekijk hier de uitzending!

Via GPS tracking van Racemap app en een social media live room volgen we onze deelnemers van start tot finish. Trouwe Beemster Erfgoed Marathon fans en vrijwilligers kunnen met ons meekijken. Op 9 mei om 11.50 starten we onze Vimeo uitzending op www.beemstererfgoedmarathon.nl

De deelnemers starten met een warming up samen met onze eigen Lisa en daarna wordt om 12 uur het startschot, zoals altijd door het luiden van de bel, gedaan door onze burgemeester Karen Heerschop. Voor de nodige support aan de deelnemers wordt gezorgd door onze presentator Jacco Silver, het Beemster Erfgoed Marathon bestuur en enkele prominente genodigden.

Tijdens de uitzending genieten we samen van de warming up, de proeflocaties met om 12.30 uur de koeienstal, om de 13.00 uur de knuffelzone, en om 13.30 lopen en fietsen de deelnemers virtueel door het Zuiderpad. Dit keer finishen alle deelnemers tegelijk en wel om 14.00 uur, waarna iedereen kan genieten en meezingen met band Campfire.

Met de opbrengsten van deze online marathon steunen wij  cultureel centrum “Onder de Linden” en “Muziek aan de Middenweg”. Deze Livestream Run wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren:
NH1816 
AVéWé 
Gebroeders van ’t Hek
Oyens & van Eeghen
Wijnimport Henk Bart

 

Ga hier naar inschrijven!

Klik hier voor meer informatie voor deelnemers.

Klik hier voor meer informatie voor toeschouwers.
 

Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Samen hardlopend en fietsend

Samen hardlopend en fietsend

...over de dijk...

dwars door de koeienstal

dwars door de koeienstal

Knuffels voor iedereen!

Knuffels voor iedereen!

Samen Sportief Smullen!