Info deelnemers Live Stream Run

Hoe werkt het voor deelnemers
 
Maatje


Je zoekt ten eerste een maatje waar mee je gedurende 2 uur op 9 mei, vanaf 12 uur afwisselend wilt hardlopen en fietsen. Aan deze marathon kun je niet individueel mee doen.

Inschrijven
De kosten voor deelname zijn € 22.50 per persoon. Na betaling van het inschrijfgeld ontvang je per mail een bevestiging. Op 3 mei ontvang je een mail met verdere instructies en digitaal startnummer.

Online
Je downloadt alvast de Racemap app voor livetracking op je telefoon. Als je nog geen vriendjes met ons bent op Facebook dan word je ook nog even vriend van ons op www.facebook.com/BeemsterErfgoedmarathon om de live Facebook sessies bij te kunnen wonen!

Smulbox ophalen
Op zaterdag 8 mei tussen 10.00 en 13.00 uur haal je je smulbox met diverse smakelijke hapjes op en wel op het van eerdere edities welbekende Start en Finish terrein fort Benoorden Purmerend,  Kwadijkerweg 8, Zuidoostbeemster.

Mocht je op zaterdag 8 mei echt niet in de gelegenheid zijn om je pakket op te halen, kies dan bij het inschrijven voor “bezorgen”, dit kost € 8,95 extra. Het wordt dan op vrijdagavond 7 mei al bij je thuis bezorgd.

De start zondag 9 mei
Om 11.50 gaan we voor de lopers live op Facebook en doen jullie online mee aan onze online warming up, en precies om 12 uur luidt de Burgemeester het startschot en start je de GPS live tracking Racemap app! Samen met je maatje loop en fiets je je eigen parcours. Je kan dus overal waar je wilt starten. Dat kan een parcours zijn van 4 keer circa een half uur,  of steeds hetzelfde rondje in jouw straat waarbij je telkens even thuis bent, of een parcours van ongeveer 2 uur, neem dan wel je smulbox onderweg mee!  


Samen Sportief Smullen in Facebook Live Sessies
Uiteraard mist de koeienstal en de knuffelzone niet in het digitale parcours. Om precies 12.30, om 13.00 uur en om 13.30 uur gaan we weer live op Facebook en hopen we natuurlijk dat je er dan ook bij bent om gezamenlijk deze momenten te beleven, in de koeienstal smul je met onze eigen lopers, in de knuffelzone smikkel je samen met onze knuffelbeer en aan het Zuiderpad geniet je samen met een prominente vrijwilliger van de lekkernij uit de smulbox! Na enkele minuten rust vervolg je je Livestream Run weer! 


Aanmoedigingen 
Jullie worden als deelnemer gevolgd en aangemoedigd, en wel in een live uitzending via Vimeo op www.Beemstererfgoedmarathon.nl. Het Beemster publiek en onze trouwe vrijwilligers volgen jullie via het GPS tracking dashboard. Ook hebben wij een speciale social media live room, dus mocht je tijdens het lopen en fietsen tijd hebben om iets naar ons te posten doe dat dan op onze Facebook pagina met #BEM2021.

Finish
Om 14.00 uur finishen al deelnemers tegelijk! Je kunt met tekst en uitleg van wijnmeester Henk Bart genieten van je drankje en dan nog even de beentjes los maken met de muziek van Coverband Campfire.

 

Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Samen hardlopend en fietsend

Samen hardlopend en fietsend

...over de dijk...

dwars door de koeienstal

dwars door de koeienstal

Knuffels voor iedereen!

Knuffels voor iedereen!

Samen Sportief Smullen!