Parcours

Hoe werkt het voor onze toeschouwers?

De start
Om 11.50 starten we onze uitzending op Beemster Erfgoed Marathon.nl. Om 12 uur precies luidt de Burgemeester Karen Heerschop het startschot en starten de deelnemers de GPS live tracking app op hun mobiele telefoon, daarmee volgen we samen met presentator Jacco Silver de deelnemers op een GPS tracking Dashbord. We houden via social media contact met de deelnemers.


Uitzending www.beemstererfgoedmarathon.nl
Als de deelnemers aan het lopen en fietsen zijn verzorgen wij voor alle toeschouwers een uitzending met een heuse ”Wistje datjes quiz”,  flashbacks naar vorige edities, verhalen van trouwe vrijwilligers, oud deelnemers en sponsoren.


Samen Sportief Smullen in live Facebook Sessie
Bij onze marathon gaat het zoals altijd om “Samen Sportief Smullen”, daarom kun je er nu als toeschouwer online bij zijn als de deelnemers in de virtuele proeflocaties aankomen. Je kijkt gewoon via www.beemstererfgoedmarathon.nl mee! Om 12.30 ontvangen we alle deelnemers virtueel in de Facebook livesessies in de koeienstal. Om 13.00 zijn ze in de knuffelzone en om 13.30 uur lopen de deelnemers virtueel door het Zuiderpad. Thuis geniet je lekker mee van al dit sportieve smullen!


Online aanmoedigen
Aanmoedigen van teams is mogelijk! Post je aanmoediging en de namen van de teamleden dan op www.facebook.com/BeemsterErfgoedmarathon, ons social media team zit er klaar voor om de boodschappen door te geven in de live Facebook sessies! Gebruik sowieso #BEM2021 in de post!


Live Aanmoedigen 
En wat nu zo leuk is? Hoewel we nu nog niet weten waar de lopers en fietsers precies gaan lopen, maar mocht je op onze GPS tracking dashboard zien dat een duo van hardlopers/ fietser bij je in de buurt is dan, kun je die natuurlijk live, bij jou in de straat aanmoedigen!
We sluiten de uitzending bij de finish dansend af, en wel met Campfire!

Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Samen hardlopend en fietsend

Samen hardlopend en fietsend

...over de dijk...

dwars door de koeienstal

dwars door de koeienstal

Knuffels voor iedereen!

Knuffels voor iedereen!

Samen Sportief Smullen!