Nieuws

​​

Beste vrijwilligers en deelnemers,

Wij hebben als stichting Beemstermasters de moeilijke, maar in onze ogen noodzakelijke beslissing genomen om de 7e editie van de Beemster Erfgoed Marathon, die op zondag 10 mei zou plaatsvinden, niet door te laten gaan.

In de eerste plaats vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en verspreiding van het coronavirus (COVID-19) waar mogelijk tegen te gaan. Daarnaast is het voor ons op dit moment vrijwel onmogelijk om de voorbereidingen voor de Beemster Erfgoed Marathon waar veel vrijwilligers bij betrokken zijn goed te kunnen treffen. Wij zouden daardoor niet het evenement kunnen aanbieden zoals jullie van ons gewend zijn.

Als organisatie zetten wij ons in voor goede doelen in en om de Beemster polder. Juist in deze periode vinden wij het belangrijk om dat te blijven doen. Wij hebben inmiddels onze sponsoren op de hoogte gesteld over het annuleren van de Beemster Erfgoed Marathon. Met trots mogen wij zeggen dat onze sponsoren trouw achter ons blijven staan zij hebben inmiddels toegezegd ons volgend jaar weer te willen steunen.

Voor onze vrijwilligers betekent de annulering van dit jaar, dat wij de editie van volgend jaar, en wel op 9 mei 2021, graag weer een beroep doen op jullie.

Voor wat betreft het inschrijfgeld staat in principe in de voorwaarden dat wij geen restitutie geven in geval van afgelasting. In overleg met het voltallige bestuur is echter besloten om wel inschrijfgeld te retourneren, maar ter dekking van de reeds gemaakte kosten, €5,- per deelnemer in te houden.

Wij vertrouwen op jullie begrip daarvoor. Wij zullen binnenkort de terugbetaling in gang zetten en storten het bedrag naar het bankrekeningnummer waarmee ook de inschrijving is gedaan.

We wensen iedereen het allerbeste en tot volgend jaar!

Bestuur Beemster Erfgoed Marathon,

Ger, Rob, Geert, Bert, Joost, Sandra, Petrie en Martine

PS: De nog nabestelde shirts zullen binnenkort per post worden toegezonden.


Dit jaar voor de zesde keer kun je fietsend, lopend, met de tandem en nu ook met de rolstoel de Beemster rond op een heel ludieke manier. - Binnendijks

lees het hele artikel op: https://www.binnendijks.nu/beemster-erfgoed-marathon/


42.2 of 21.1 kilometer rennen door de Beemster. Met z’n tweeën met een fiets welteverstaan. Het is vertrouwde recept tijdens de zesde editie van De Beemster Erfgoed Marathon. Honderden deelnemers genoten van de sfeer, lekkere hapjes en de Beemster in al haar pracht en glorie..- Noordhollands Dagblad

lees het hele artikel op: https://www.noordhollandsdagblad.nl

Berichten
Zoeken op tags
Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Samen hardlopend en fietsend

Samen hardlopend en fietsend

...over de dijk...

dwars door de koeienstal

dwars door de koeienstal

Knuffels voor iedereen!

Knuffels voor iedereen!

Samen Sportief Smullen!