Inschrijving BEM 2016 verloopt voorspoedig

Op 8 mei 2016 start de derde editie van de Beemster Erfgoed Marathon. Deze unieke marathon laat jou en je loopmaatje(s) op een gezellige en sportieve manier kennis maken met de Beemster polder en bijbehorende streekproducten.

Je legt deze mara​​thon samen, afwisselend hardlopend en fietsend af. Na 21 of 42 km staan hottubs, versnaperingen klaar om heerlijk na te genieten van deze belevenis. We nodigen je ook dit jaar weer van harte uit om mee te doen, maar gezien het gezellige karakter, met het vriendelijke verzoek om de hardloop horloges bij deze beproeving thuis te laten! ;-)

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om in een team van 3 met één tandem, mee te doen aan de hele marathon, lees daar meer over en schrijf je in!

 
Uitgelichte berichten
 
Recente berichten
 
Archief
 
Zoeken op tags
Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Samen hardlopend en fietsend

Samen hardlopend en fietsend

...over de dijk...

dwars door de koeienstal

dwars door de koeienstal

Knuffels voor iedereen!

Knuffels voor iedereen!

Samen Sportief Smullen!