Inschrijving BEM 2016 verloopt voorspoedig

01.11.2015

Op 8 mei 2016 start de derde editie van de Beemster Erfgoed Marathon. Deze unieke marathon laat jou en je loopmaatje(s) op een gezellige en sportieve manier kennis maken met de Beemster polder en bijbehorende streekproducten.

 

Je legt deze mara​​thon samen, afwisselend hardlopend en fietsend af. Na 21 of 42 km staan hottubs, versnaperingen klaar om heerlijk na te genieten van deze belevenis. We nodigen je ook dit jaar weer van harte uit om mee te doen, maar gezien het gezellige karakter, met het vriendelijke verzoek om de hardloop horloges bij deze beproeving thuis te laten! ;-) 

 

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om in een team van 3 met één tandem, mee te doen aan de hele marathon, lees daar meer over en schrijf je in!

Please reload

 
Uitgelichte berichten

​​

Beste vrijwilligers en deelnemers,

Wij hebben als stichting Beemstermasters de moeilijke, maar in onze ogen noodzakelijke beslissing genomen om de 7e...

7e editie Beemster Erfgoed Marathon gaat niet door...

19.03.2020

1/6
Please reload

 
Recente berichten