Interview met André Voeijberghs van restaurant STOER

Mensen maken een bedrijf. Kunt u zichzelf voorstellen? Wie bent u? Wat beweegt u en doet u wellicht zelf ook iets op de club?

> André Vloeijberghs, eigenaar van Brasserie de Oude Veiling en Stoer in de Beemster. Ik vind het belangrijk om ook een steentje bij te dragen aan verenigingsleven en initiatieven die de mensen verbind. Uiteraard is het ook goed voor de eigen zaak.

Waar is uw bedrijf gevestigd?

> Brasserie de Oude Veiling zit in Zwaag, gezellige warme oud Hollandse aankleding, en Stoer is iets groter qua omvang, is gevestigd in Noordbeemster en heeft een moderne uitstraling.

Kort en bondig; hoe zou u uw bedrijf beschrijven?

> Gastvrijheid, sfeervol en unieke plek en lekker eten met eerlijke producten waarbij zoveel mogelijk met streekproducten wordt gewerkt.

Wat heeft u aangezet om onze Stichting te sponsoren?

> Het concept spreekt mij aanwaarbij jullie verschillende locaties aandoen, vrijwilligers en deelnemers zijn vrolijk en opgewekt. Gezellige dag met een klein hapje en drankje. Het is ook een uniek evenement waarbij Beemster op de kaart wordt gezet en dat voor mijn bedrijfeen mooie reclame is.

Waarom zouden onze mensen juist voor uw bedrijf moeten kiezen? Wat onderscheidt u van uw concurrenten?

> Zeer gastvrij, unieke plek, uitstraling en een mooie menukaart en vakmanschap. We bieden de klant een totaalplaatje door er een gezellige avond uit van te maken. We hebben een fantastisch terras waarbij je zo de Beemster weilanden in kijkt.

Hoe belangrijk zijn sporters in het algemeen voor uw bedrijf?

> We hebben veel recreatiefietsers en wandelaars die ons weten te vinden voor een kop koffie of een lunch. De echte sporters laten het nog afweten, zoals wielrenners die wel langsrijden maar ons niet aandoen. Zal waarschijnlijk te maken hebben met het feit dat ze net begonnen zijn of op het einde van hun rit zitten. Maar ze zijn uiteraard van harte welkom.

Heeft u ook een menu op de kaart staan voor die groep sporters?

> Niet specifiek maar daar kunnen we altijd op in spelen op het moment dat daar vraag naar is door bijvoorbeeld een gezonde salade te presenteren.

Onze vereniging is een heel groot netwerk en misschien kan dit netwerk u helpen. Met welk bedrijf of met welke persoon zou u graag in contact komen en waarom?

> De lokale ondernemers die streekproducten verbouwen zijn voor mij interessant en daar zou ik wel eens mee om de tafel willen zitten om van elkaar te kunnen ervaren hoe we samen die producten mooi kunnen presenteren aan de klanten.

Wat vind je het leukste aan het evenement? > Dat de deelnemers de hele Beemster door gaan, een uniek stuk polderlandschap waarbij de deelnemers op diverse locaties komen die bepalend zijn voor de Beemster.

 
Uitgelichte berichten
 
Recente berichten
 
Archief
 
Zoeken op tags
Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Samen hardlopend en fietsend

Samen hardlopend en fietsend

...over de dijk...

dwars door de koeienstal

dwars door de koeienstal

Knuffels voor iedereen!

Knuffels voor iedereen!

Samen Sportief Smullen!