7e editie Beemster Erfgoed Marathon gaat niet door...

​​

Beste vrijwilligers en deelnemers,

Wij hebben als stichting Beemstermasters de moeilijke, maar in onze ogen noodzakelijke beslissing genomen om de 7e editie van de Beemster Erfgoed Marathon, die op zondag 10 mei zou plaatsvinden, niet door te laten gaan.

In de eerste plaats vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en verspreiding van het coronavirus (COVID-19) waar mogelijk tegen te gaan. Daarnaast is het voor ons op dit moment vrijwel onmogelijk om de voorbereidingen voor de Beemster Erfgoed Marathon waar veel vrijwilligers bij betrokken zijn goed te kunnen treffen. Wij zouden daardoor niet het evenement kunnen aanbieden zoals jullie van ons gewend zijn.

Als organisatie zetten wij ons in voor goede doelen in en om de Beemster polder. Juist in deze periode vinden wij het belangrijk om dat te blijven doen. Wij hebben inmiddels onze sponsoren op de hoogte gesteld over het annuleren van de Beemster Erfgoed Marathon. Met trots mogen wij zeggen dat onze sponsoren trouw achter ons blijven staan zij hebben inmiddels toegezegd ons volgend jaar weer te willen steunen.

Voor onze vrijwilligers betekent de annulering van dit jaar, dat wij de editie van volgend jaar, en wel op 9 mei 2021, graag weer een beroep doen op jullie.

Voor wat betreft het inschrijfgeld staat in principe in de voorwaarden dat wij geen restitutie geven in geval van afgelasting. In overleg met het voltallige bestuur is echter besloten om wel inschrijfgeld te retourneren, maar ter dekking van de reeds gemaakte kosten, €5,- per deelnemer in te houden.

Wij vertrouwen op jullie begrip daarvoor. Wij zullen binnenkort de terugbetaling in gang zetten en storten het bedrag naar het bankrekeningnummer waarmee ook de inschrijving is gedaan.

We wensen iedereen het allerbeste en tot volgend jaar!

Bestuur Beemster Erfgoed Marathon,

Ger, Rob, Geert, Bert, Joost, Sandra, Petrie en Martine

PS: De nog nabestelde shirts zullen binnenkort per post worden toegezonden.

 
Uitgelichte berichten
 
Recente berichten
 
Archief
 
Zoeken op tags
20220508-DSC_1716
IMG_4220
Deutzenhofje IMG_1060
20220508-DSC_2216
20220508-DSC_1987
Deutzenhofje IMG_0141
Volgerweg IMG_1221
IMG_3763

Samen Sportief Smullen!