top of page

De marathon zal worden gehouden op zondag 14 mei 2023, we starten en finishen op vertrouwde start en finish terrein bij Fort benoorden Purmerend, de route gaat uiteraard door onze mooie Beemster polder en er zijn weer diverse mogelijkheden om je in te schrijven. Wil je solo lopen? Of samen met je maatje een team vormen?  Dat kan! Met zijn drieën de marathon afleggen, kan zelfs ook. Je kunt er dan voor het gemak en voor de gezelligheid een tandem bij huren die bij de start voor je team klaar staat. 

Onze marathon is een als vanouds een bijzonder geval. Geen prestaties, geen stress, vooral samen sportief smullen, is nog steeds ons mottto. Wij verzorgen samen met heel veel vrijwilligers onderweg voor muziek en heerlijke hapjes en drankjes! De knuffelzone en de versierde straten zijn inmiddels op onze marathon dag niet meer weg te denken! Knallende muziek en een jubelende speaker bij de finish ook niet!

Een oproep aan onze vrijwilligers! Heb je weer zin in een gezellige dag op een proeflocatie langs de route? Als voor of achter fietser, social media specialist of als fotograaf? Of wil jij dit jaar de koffie en thee aan de deelnemers verzorgen? We kunnen weer overal handjes gebruiken! Geef je op via vrijwilligers@ beemstererfgoedmarathon.nl. We nemen sowieso contact met je op, en een week voor de marathon nodigen we je uit een gezellige vrijwilligers bijeenkomst om alle taken goed toe te lichten.

Marathon

20220508-DSC_1716
IMG_4220
Deutzenhofje IMG_1060
20220508-DSC_2216
20220508-DSC_1987
Deutzenhofje IMG_0141
Volgerweg IMG_1221
IMG_3763

Samen Sportief Smullen!

bottom of page