Beemster Erfgoed Marathon Livestream Run 2021

 

Op 9 mei aanstaande houden wij onze eerste BEM Livestream Run! Net als bij de Echte Beemster Erfgoed Marathon zorgen wij voor hapjes, drankjes en entertainment onderweg, deze keer deels digitaal!  

Aan deze Livestream Run kunnen lopers en fietsers samen in duo vorm deelnemen, de marathon duurt circa 2 uur en start precies om 12.00 uur. Als deelnemer kies je je eigen parcours, echter elk halve en hele uur, komen we samen live op Facebook om gezamenlijk te genieten van de hapjes en drankjes die de dag voorafgaand aan de Livestream run opgehaald kunnen worden. 

Via GPS tracking van Racemap app en een social media live room volgen we onze deelnemers van start tot finish. Trouwe Beemster Erfgoed Marathon fans en vrijwilligers kunnen met ons meekijken. Op 9 mei om 11.50 starten we onze Vimeo uitzending op www.beemstererfgoedmarathon.nl. 

De deelnemers starten met een warming up samen met onze eigen Lisa en daarna wordt om 12 uur het startschot, zoals altijd door het luiden van de bel, gedaan door onze burgemeester Karen Heerschop. Voor de nodige support aan de deelnemers wordt gezorgd door onze presentator Jacco Silver, het Beemster Erfgoed Marathon bestuur en enkele prominente genodigden.

Tijdens de uitzending genieten we samen van de warming up, de proeflocaties met om 12.30 uur de koeienstal, om de 13.00 uur de knuffelzone, en om 13.30 lopen en fietsen de deelnemers virtueel door het Zuiderpad. Dit keer finishen alle deelnemers tegelijk en wel om 14.00 uur, waarna iedereen kan genieten en meezingen met band Campfire.

DOE JE MEE??  SCHRIJF JE HIER IN!

Klik hier voor meer informatie voor deelnemers

Klik hier voor meer informatie voor toeschouwers

 

Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Samen hardlopend en fietsend

Samen hardlopend en fietsend

...over de dijk...

dwars door de koeienstal

dwars door de koeienstal

Knuffels voor iedereen!

Knuffels voor iedereen!

Samen Sportief Smullen!

De Beemster Erfgoed Marathon Live Stream Run 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door:
oyensvaneeghenlogo

 ©2016 Beemster Erfgoed Marathon 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • MyAlbum